За нас

Началото на компанията

Историята на компанията започва в далечната 1949г. Във Вайблинген хамбургският търговец Густав Баер полага основите на „Техник Баер“, компанията днес известна като Баер, компанията, която вече 71 години предлага решения на всички проблеми в подологията и 71 години със своите специалисти, продукти и оборудване успешно лекува крачета.

Първите клиенти на тогавашната „Техник Баер“ са били златари и зъболекари, а на по-късен етап подолози и козметици.

Развитие и прогрес

През 1969 „Техник Баер“ се превръща в „Густав Баер“, компанията, която всички ние познаваме днес, ръководена от синовете на Густав Баер, Елмар и Дитер.

През 2006 г. Управляващия директор Майкъл Ладвиг, успешно извежда компанията от семеен бизнес в една от водещите компании в областта на подологията и козметологията в света.

През 2017, голям набор от козметиката на Баер както и електрическата пила А2000 са избрани с над 70000 вота за продукти и оборудване номер едно в Европа, което е още едно доказателство за уникалността на всичко, което произвежда Баер и успешността в лекуването на крачета.

Но Баер не спира до тук със своите решения за болни крачета, през 2019, 2020, 2021 и 2022 със своите подобрени параметри, които я правят най-мощната пила в света, електрическата пила Tec А2000 печели отново първото място за най-добра подологична машина в света.

В България

Нашия екип внася и предлага голяма част от продуктите на BAEHR в България и чрез тях помагаме на хиляди хора да се отърват от проблемите по краката.

Нашето мото е просто: Ние лекуваме крачета!

Искате да се отървете от болката и дискомфорта? Доверете ни се!​

Количка за пазаруване