Искаш ли да се отървеш завинаги от Кокошите тръни и Вирусните Брадавици, без лазери, без киселини и БЕЗ БОЛКА?

Откритие на водещата немска компания BAEHR за медицински маникюр и педикюр предлага категорично решение:

Тинктура

- срещу брадавици и кокоши тръни

Нека те попитам...
Искаш ли да имаш здрава кожа, без скъпи и отнемащи времето процедури, които завършват със седмици възстановяване на раните?
Разбирам те напълно

Вероятно в желанието си да отървеш от тези ужасни образувания, спазваш стриктна хигиена, купуваш всевъзможни мазила и лепенки. Губиш ценно време, подлагайки се на скъпоструващи и болезнени лазерни терапии или горене с течен азот. Времето, в което раните зараснат е безкрайно дълго и мъчително, а на всичкото отгоре установяваш, че проблемът не си е отишъл. 

Искам да те уверя, че ти не си виновен за това и те разбирам напълно. Кокошите тръни и вирусните брадавици са много сериозен и разпространен проблем. Те са изключително заразни, симптомите се появяват късно, когато проблемът е вече в много напреднал стадии.

Това води до отслабена имунна система, разрушаване на кожата, както и понижаване на самочувствието и избягване на публични събития. Те са особено опасни при диабетици и лица с придружаващи заболявания, защото могат да бъдат врата за сериозни бактериални инфекции.

Кокошите тръни и вирусните брадавици са изключително заразни и съществува огромен риск да ги предадем на цялото си семейство и приятели.

В същото време има безброй домашни рецепти, различни лечения и всевъзможни препарати, които не помагат, а струват не малко пари, което те кара да се чувстваш … в безизходица.

BAEHR има решание!
сега си представи
Какво облекчение би изпитал, когато се отървеш от кокошите тръни и брадавиците завинаги.

Тинктура срещу брадавици и кокоши тръни

33.79 лв
27.31 лв
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!
Всичко това е възможно!!!
Но за целта трябва да действаш бързо, за да не се почувстваш отново безпомощно в борбата с упоритите кокошите тръни и брадавици.
Какво ще спечелиш, ако закупиш Тинктурата срещу брадавици и кокоши тръни:
Залагаш на 100% ефикасен продукт на доказана немска компания;
Продукът не съдържа киселини и основи и работи БЕЗ ИЗГАРЯНИЯ И БЕЗ БОЛКА;
Няма да си губиш времето и парите по кабинети;
Хиляди хора по света се разделиха с досадните и упорити кокоши тръни и брадавици завинаги, като техният брой в България достига до 2000+ и непрекъснато нараства;
Цялото семейство ще бъде защитено, без опасноста да ги заразиш;
Ще възвърнеш самочувствието си и няма да се налага да криеш проблемите си;
Ще имаш здрави, подхранени и устойчиви кожа и нокти;

Как да го ползваме?

Внимателно измийте и подсушете заразените места, след което нанесете от тинктурата. В рамките на 15 секунди, тинктурата попива и образува филм. В случай на нужда може да се запечата с лепенка.

Да се нанася 2 пъти дневно – сутрин и вечер.

Съдържание: Алкохол денат., VP/VA съполимер, изопропилов алкохол, масло от листа на Thuja Occidentalis, пропилей гликол, d-лимонен, цитронелол, линалол.

Ето какво казват хора като теб, които изпробваха тинктурата на baehr срещу брадавици и кокоши тръни
Произведено в Германия